top of page

Gerthy de Groot

Gerty de Groot, masseur bij Massage Samen

Ontspanning geeft energie

​Ik ben Gerthy de Groot, (stoel)masseur bij Massage Samen.​

In China kwam ik voor het eerst met massage in aanraking. Daar is massage  een onderdeel van het leven en wordt preventief toegepast om gezond en vitaal te blijven. Hier werd ik geïnspireerd om terug in Nederland een massageopleiding te volgen.​

In 2008 haalde ik het diploma Ontspanningsmassage, dat wakkerde de nieuwsgierigheid aan om  meer te willen weten over de bouw en werking van het lichaam. Door de opleiding Sportmassage te volgen kreeg ik meer kennis om klachtgerichter te kunnen behandelen. Over de jaren ben ik blijven ontwikkelen door regelmaat aanvullende cursussen en workshops te volgen, zoals onder andere Stoelmassage, Triggerpoints, Cupping, Voetreflex massage en Hoofdpijnmassage. Heden met verdieping in het fascinerende weefsel Fascia in het lichaam met de opleiding Fascia Release Therapie.

Sinds 2011 ben ik één van de vrijwillige masseur in ‘t Praethuys in Alkmaar, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Een training Massage en Kanker, bij Stichting Voor Jou draagt er aan bij dat ik de massages daar met achtergrondkennis kan geven.​

Als Freelancer geef ik Stoelmassages bij bedrijven en evenementen. Stoelmassage is een korte ontspannende en stimulerende drukpunt-massage die voor een ontspannen en fit gevoel zorgt.

De algehele ontspanning en de energie die men ervaart na een massage geeft mij veel voldoening en zorgt dat ik met veel plezier massages geef.​

Wie weet komt u ons binnenkort tegen op een evenement en kunt u zelf een massage ervaren.

Of boek ons via deze Website voor uw bedrijf.​

 

U kunt een massage afspraak boeken in mijn praktijk aan huis. App of mail mij, dan neem ik contact met u op.

Gerthy de Groot Massage

 

A.V.H. Destreelaan 127

1834EC Sint Pancras

 

gerthydegroot@quicknet.nl

Mobiel: 06-30804353

 

Kvk.nr. 71466215

Tarieven 

Ontspannings- / Sportmassage

Massage stimuleert de spieren, verbetert de bloedcirculatie en maakt de lichaam weer soepel. Het zorgt voor ontspanning van lichaam en geest, en geeft nieuwe energie.

Diepere Sportmassage technieken kunnen triggerpoints / ‘spierknopen’, stijfheid en pijn in spieren verminderen.

30 min. € 30,00  / 60 min. € 50,00 / 90 min. € 72,50.

Stoelmassage

Deze ontspannende en activerende massage wordt gegeven over de kleding heen, zittend op een speciale massagestoel. Rug, nek, schouders, armen en handen worden gemasseerd.  Deze massage draagt bij aan bewustwording van houding en spierspanning. Helpt preventief en verlicht KANS klachten. 30 min. € 25,00, 45 min, €35,00. Stoelmassage kan ook bij bedrijven of evenementen worden gegeven. Prijs op aanvraag.

Hot Stone massage

De warmte van basa ltstenen waarmee het lichaam wordt gemasseerd dringt diep door in de spieren wat een diep ontspannende werking geeft. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor het lichaam de afvalstoffen beter kan afvoeren. Goed tegen stress en vermoeidheid.  60 min. € 55,00 / 90 min. € 77,50.

Voetreflexmassage

Massage van reflexpunten aan de voeten wekt reacties op bij corresponderende delen van het lichaam. De reacties zijn ontspanning en het terugbrengen van de evenwichtstoestand van het lichaam. Het zelf genezende vermogen wordt in werking gezet.  30 min. € 30,00 / 60 min. € 50,00.

bottom of page