top of page

Gerthy de Groot

SAM_7540.JPG

Ontspanning geeft energie

 Ik ben Gerthy de Groot, freelance stoelmasseur bij Massage Samen.

In China kwam ik voor het eerst met massage in aanraking. Daar is massage  een onderdeel van het leven en wordt preventief toegepast om gezond en vitaal te blijven. Hierdoor werd ik geïnspireerd om bij terugkomst in Nederland een massageopleiding te volgen.

In 2008 haalde ik het diploma Ontspanningsmassage en dat wakkerde mijn nieuwsgierigheid aan om  meer te willen weten over de bouw en werking van het lichaam. De opleiding Sportmassage en de aanvullende cursussen Triggerpoints, Cupping- en Voetreflexmassage gaven meer kennis om klachtgerichter massage toe te kunnen passen.

Sinds 2011 ben ik één van de vrijwillige masseurs in het Praethuys in Alkmaar, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Een training Massage en Kanker, bij Stichting Voor Jou draagt er aan bij dat ik de massages daar met meer achtergrondkennis kan geven.

De opleiding voor Stoelmassage, een korte ontspannende en stimulerende drukpunt-massage die voor een ontspannen en fit gevoel zorgt, maakte het voor mij compleet. 

 

De algehele ontspanning en de energie die men ervaart na een massage geeft mij veel voldoening en zorgt dat ik met veel plezier massages geef.

Wie weet komt u ons binnenkort tegen op een evenement en kunt u zelf een massage ervaren. Of boek ons via deze Website voor uw bedrijf.

GerthydeGroot@quicknet.nl

Mobiel: 06-30804353

Kvk.nr. 71466215

bottom of page